126dagar
22timmar
29minuter
OBS! Du tittar nu på ett evenemang från ett tidigare marknadsår (2012)

Club Ája - Elisabeth Melander och Jan Allan Kvintett

Föreställningar/Nöjen

  • Torsdag 1/2
20:00 - 23:00

Mat och dryck serveras från kl. 19.00.  Skabrams Musikförening mönstrar åter ett helgjutet program under tre kvällar på Ájtte Museum i Sparbankssalen. Musik av högsta klass, mat och dryck, glada människor och en härlig atmosfär gör Club Ája till den självklara träffpunkten under marknadskvällarna. Musik på polcirkeln som ramar in årets marknad präglar även kvällarna på Club Ája i år.

Elisabeth Melander är sångerska från norrbotten, främst profilerad och etablerad som sångerska i genrerna jazz, visa, gospel och soul, men också med stor erfarenhet i andra genrer. Hon var också sångerska/skådespelare på Dramaten i ”Kung Lear” under Ingmar Bergmans regi.
Elisabeth har sedan 15 års ålder turnérat, spelat in skivor och medverkat i många radio- och TV-program i Sverige och utomlands. Hon arbetar som sångerska i varierande sammanhang såsom på jazzklubbar, konsert- och kulturscener, i kyrkor och är ofta anlitad solist till storband och körer.
Elisabeth har även körat till andra artister bland annat i Melodi- och Eurovisonschlagerfestivaler och var med i ”vinnarkören” när Carola vann i Rom.
Jan Allan en av svensk jazz största musiker genom alla tider. En legend som gjort allt och spelat med alla. Hans unika sound har gjort honom till en musiker med världsrykte. Jan var med och gjorde succé förra året med JP Nyströms på Club Ája
Tommy Lakso, Hans de Waard och Jerker Johansson, tillika Club Ájas eget huskomp, står för det svängiga kompet i kväll. En kväll med härlig musik och sväng kan utlovas.
Förköpspris 180:- hos SN-Resor 0971-582 22 eller info@snr.se
Biljett vid dörren konsertkvällen 200:-
  • Club Ája
  • Lärargatan Jokkmokk
Hitta rätt direkt
Hitta rätt direkt

Interaktiv karta över området

Bilder från marknaden
Bilder från marknaden

Besök vårt bildarkiv

Marknaden i din smartphone
Marknaden i din smartphone

Besöker du oss med mobil?

Samarbetspartners